item1a1a
item1b1
item3a1
Waar
welkom5a
REISVERHALEN | JAN FLAMEND
welkom5a1
welkom5a2
welkom5a3
welkom5a4
welkom5a5
welkom
Auteur
Bestellen
Sponsors
Doel
BLOG

Ondernemers voor Ondernemers

 

Ondernemers geloven in wat ze doen: door te ondernemen creëren ze een dynamiek in de samenleving en daaruit volgt vooruitgang. Veel mensen zijn het beu om met ellende uit het Zuiden te worden overstelpt. Ze willen een positief verhaal zien. Ondernemers voor Ondernemers, dat zijn ondernemers van het Noorden die ondernemers in het Zuiden op weg helpen. Want economische activiteit is een sterke motor voor ontwikkeling.

 

Meer dan winst maken

Een groot aantal ondernemers wil vandaag een sociale taak vervullen. Ondernemen is voor hen meer dan winst maken. Ze reizen naar overal en ontdekken met hun managers talent business opportuniteiten in het Zuiden die werkgelegenheid, grotere welvaart en vooruitgang creëren. Ondernemers voor Ondernemers kanaliseert dit. Met prachtige resultaten zowel in Afrika als Azië en Latijns-Amerika.

 

Concreet project in Benin en Togo

In Benin en Togo is de toegang tot gezondheidszorg enorm moeilijk. De mensen hebben er gewoon geen middelen voor. Om dit op te lossen, organiseert de ngo Louvain Coopération – partner van Ondernemers voor Ondernemers – ter plaatse mutualiteiten. Wie zich aansluit betaalt een kleine bijdrage. Voor 3€ per persoon per jaar heeft men op elk moment toegang tot verzorging, zonder dat de bescheiden inboedel hiervoor moet worden verkocht. Meer dan 25.000 mensen maken al gebruik van deze mutualiteiten, die zichzelf financieren.

 

Jan Flamend was van 5 tot 19 januari in Togo en Benin. Hij gaf er medewekers vrijwillig training in marketing, organisatiebeheer en verkoop. Hij schreef het boek Waar waren wij gebleven? speciaal om met de verkoop ervan de werking van deze mutualiteiten financieel te ondersteunen. Door in te tekenen op dit boek levert u meteen een rechtstreekse bijdrage!

 

Wilt u nog meer doen? Stort dan uw bijdrage op BE50 4310 7565 5118 - BIC KREDBEBB met vermelding ‘gezondheid Togo - Benin’. Vanaf 40€ krijgt u een fiscaal attest.

website by Intertext Boekproducties

Duurzame samenwerking
met het Zuiden

jokerlogoaktiefklein

Een grensverleggende reisorganisatie

 

Avontuur: trekkings en wandelingen langs onbetreden paden, maar ook reizen met passie, betrokkenheid en verwondering. Actieve beleving: een ander ritme, ander comfort, andere gewoontes. Kijken maar ook meedoen. Ruiken, voelen, proeven, zien, horen. Wandelen, stappen, fietsen, zwemmen, koken, sporten, maar ook overdonderd door mooie ervaringen in het gras liggen.

 

Ontmoeting: met de verscheidenheid die de wereld rijk is, met medereizigers, met jezelf. Ontmoetingen, toevallig of niet, zijn misschien wel de essentie van reizen. Duurzaam reizen: het dna van Joker. We streven naar een evenwicht tussen People, Planet, Profit en Pleasure en hebben aandacht voor directe steun aan de lokale economie.

 

Vakantie: plezier maken, ontdekken, leren, delen, niets doen, vrienden, lekker eten en drinken, lachen, ontspannen, tijd hebben, tijd maken, vrijheid, blijheid, voelen dat je leeft.

Delaware

Delaware consulting: een toonaangevende IT-dienstverlener

 

Delaware Consulting is een toonaangevende IT-dienstverlener die geavanceerde oplossingen en diensten aanbiedt, gebaseerd op Microsoft, SAP en OpenText technologie. Ons motto is ‘Combining strengths, delivering solutions’. Omdat we als een hecht team krachtige IT oplossingen ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren, in nauwe samenwerking met onze klanten, collega’s en partners.

 

Onze core consultingcompetenties zijn ERM, xRM, SCM, BI en Performance Management, eCommerce & Mobility, Information en Infrastructure Management. Onze jarenlang opgebouwde focus en knowhow hebben, samen met onze pragmatische benadering en doorleefde waarden, geleid tot een stevige en trouwe klantenbasis.

 

Dat onze formule werkt, bewijzen onze vele succesvolle projecten bij een groeiend aantal klanten. Onze technologiepartners Microsoft en SAP bevestigen onze slagkracht met de titels van Gold Certified Microsoft, Gold SAP, Gold Business Objects, HP Preferred Partner, Platinum OpenText en Platinum Psion partner.

 

Delaware Consulting trekt resoluut de kaart van duurzame groei, zonder zijn eigen identiteit te verliezen. Om onze klanten professioneel te blijven ondersteunen, werken we permanent aan het uitbreiden en versterken van onze organisatie. Het Delaware Consulting team telt momenteel 750 enthousiaste professionals in kantoren in België (Kortrijk, Antwerpen, Waver en Sint-Martens-Latem), Nederland (Eindhoven en Den Bosch), Luxemburg, Frankrijk (Rijsel, Lyon en Nantes), China (Suzhou, Shanghai en Harbin), Singapore en de VS (Atlanta, Auburn en Dallas).

HOME BLOG